My Favorit Place

Crowdmade har spurgt vores Crowd, om hvilket sted i verden de elsker allermest. Vi starter med at præsentere 4 Places, My Ibiza, My Mallorca, My Sjælland og My Langeland. Smykke serien kalder vi ‘My Place’, og er et hit både om armen, om halsen, om anklen eller i ørerne.

Har du en særlig kærlighed til et bestemt sted i verden? Vil du dele det med os?

Vi vil gerne dele vores to første inspirerende forslag, nemlig My Ibiza og My Langeland. To skønne øer, som drager mange.

Christina B: Ibiza er jeg blevet introduceret for af min dejlige veninde. Den byder på små lokale ‘hemmelige’ strande, skønt bjerglandskab og oser af afslapning. Men den byder så sandelig også på musikalske vilde eventyrer. Jeg kan simpelthen ikke kan stå for den ø.

Therese NB: Langeland for mig er lig med rolige bevægelser, fantastisk natur, skønne omgivelser og ferie med fantastiske venner.

Men vi vil allerhelst lytte til vores Crowd, så vi vil blive mægtige glade for, at høre hvilke sted i elsker mest!

Har du et favorit sted, så skynd dig ind på Design by the Crowd og giv din mening til kende. Vi sætter en ny ‘My Places‘ konkurrence igang snart, så du kan være heldig, det er dit ‘Place’, der snart bliver solgt her.

Vi udvikler hele tiden nye steder, så følg med her, hvis du er vild med ideen om din favorit by, land, område, ø som en ting du kan bære på dig altid.

It’s all about experiences.