Om Crowdmade

Crowdmade – Design – by the Crowd, opstod da Therese og Christina, igen stødte ind i hinanden i sommeren 2013. Vi mødtes allerførste gang som kollegaer i modebranchen, hvor vores veje skiltes i nye jobs i bla smykkebranchen og som iværksætter i møbelbranchen. Nu har vi iværksat Crowdmade, da vi med vores erfaring i etablerede virksomheder, savner at være i tættere dialog med vores kunder.

Men vi er virkeligheden mange mange flere bag Crowdmade. Udover at Per er kommet til senere hen i eventyret, (Per har styr på udvikling af vores webshop og alt hvad der vedrører den digitale verden), så er der jo alle Jer. Uden Jer var vi nemlig ingenting.

Crowdmade vil nemlig lade Jer, kunderne, bestemme; hvad vi skal designe, producere og meget mere. Hos os er der højt til loftet, masser af sjov og ingen begrænsninger.

Velkommen til Crowdmade!

Funktionelle smykker

Med det mener vi, at du kan bruge dit vedhæng på mange måder. Det sælges med sort justerbart nylonbånd, så du nemt kan tage det i brug om armen. Men vedhænget er også velegnet i din halskæde, om anklen, i ørerne, som hårspænde, i snørebåndet, i….du bestemmer! Se tilbehør her.