Fortrolighedspolitik

Crowdmade ApS tager alle forpligtelser over for kunderne alvorligt, og det omfatter også den måde, vi behandler de data, du giver os. Crowdmade ApS forpligter sig til at overholde alle gældende love og bestemmelser med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger (GPDR). Fortrolighedspolitikken fastsætter den måde, Crowdmade ApS behandler alle de personlige data, som er indsamlet via virksomhedens website.

Hvornår indsamler vi personlige oplysninger?

Navn og e-mail:
Vi beder dig om at opgive dit navn og din email-adresse, hvis følgende gør sig gældende:

 1. Hvis du køber varer fra websitet.
 2. Hvis du vil deltage i en konkurrence
 3. Hvis du vil kontakte os, sende os en email eller vil have en tilbagemelding
 4. Hvis du vil have tilsendt nyheder og eksklusive tilbud via email fra Crowdmade ApS.

Kreditkortoplysninger, faktura- og leveringsadresse samt IP adresse:
Disse oplysninger vil blive indsamlet, såfremt du ønsker at købe varer på web-sitet, da det er nødvendigt, for at kunne opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale, skal i følge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Andre personlige oplysninger:
Du deltager i konkurrencen om bedste inspiration til et Crowdmade design ved at indsende et billede med tilhørende historie. I dette materiale har du muligvis valgt at indsende oplysninger, som vil betragtes som personoplysninger, eks. billede af dig selv eller din alder. Sådanne oplysninger står det dig frit for, om du vil afgive.

Hvordan anvender vi disse oplysninger?

Indsamlede oplysninger anvendes til at administrere:

 • Din bestilling
 • Din konto
 • Sende dig meddelelser om dit køb
 • Bekræftelse på deltagelse i konkurrence
 • Information om dit indsendte materiale er udtaget af Crowdmade for udarbejdelse af design
 • Information om dit materiale vil blive offentliggjort i forbindelse med afstemningskonkurrence på Facebook
 • Information om hvilket inspirationsmateriale og design, der har fået flest stemmer på Facebook
 • Nyheder (hvis du har accepteret det)
 • Besvare dine evt. henvendelser

Såfremt din historie og billede bliver udvalgt af Crowdmade til udarbejdelse af et design, som herefter vil komme til offentlig afstemning vil dit materiale med eventuelle personoplysninger, som du har valgt at afgive blive offentliggjort på Facebook og andre sociale medier og eventuelt på dette web-site.

Tilladelse fra dig

Du skal give aktivt tilladelse til fremsendelse af nyhedsbrev.

Ved indsendelse af historie og billede, skal du acceptere Crowdmade’s ’Brugerbetingelser’ og denne ’Fortrolighedspolitik’.

Datasikkerhed – Opbevaring og transmittering af persondata

Uanset om vi behandler dine oplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Password opbevares krypteret hos Crowdmade ApS. Persondata opbevares ikke krypteret og kreditkortoplysninger opbevares ikke. Data (regnskabsmateriale) bliver opbevaret som minimum i fem år jf. bogføringslovens § 10. Opbevaring finder sted elektronisk på Crowdmade.dk’s server.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Spørgsmål, indsigt og indsigelse

Den dataansvarlige i Crowdmade ApS er direktøren (CEO)
Therese Niko Busch
Bülowsvej 50B
1870 Frederiksberg C
therese@crowdmade.dk

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle henvendelser med spørgsmål, indsigelse eller ønske om indsigt i dine persondata bedes du rette til:

Crowdmade ApS
Bulöwsvej 50B
1870 Frederiksberg
Mail: helpme@crowdmade.dk
Tlf.:+4552390490

Hvordan framelder jeg emails?

Crowdmade ApS’ politik er, at brugerne når som helst, skal kunne afmelde vores nyhedsbrev. Det gør du ved at klikke på linket “Afmeld” nederst på den email, du har modtaget. Alternativt kan du sende en email til kundeservice. Hvis du har bedt os om, ikke at sende dig flere emails, og du alligevel får dem, kan det skyldes, at den email-adresse, du sendte afmeldingen fra, ikke er den samme email-adresse, som vi sender emails til dig på. Se, hvilken adresse, vi bruger, og send den adresse med i din anmodning om, ikke at modtage flere emails fra os. Det gør du nemmest ved at returnere hele den uønskede email. Den email-adresse, vi sender til, står nederst på emailen.

Hvem behandler dine oplysninger?

Crowdmade ApS (og de virksomheder og personer, som er ansat hos Crowdmade ApS, der er med til at lave dette website, websitets indhold og ydelser) behandler og anvender de oplysninger, du giver os, for at vi kan drifte og videreudvikle Crowdmade samt optimere forholdene for dig f.eks. svare på spørgsmål, forbedre vores ydelser og målrette vores ydelser, så de lever op til dine behov.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

 • dine betalingsoplysninger – Quickpay eller ViaBill
 • dine køb – woocommerce
 • håndtering af nyhedsbreve via e-mail – mailchimp
 • håndtering af fragt – DAO

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Udover ovenstående, deler vi ikke dine oplysninger med andre virksomheder uden din tilladelse, med mindre loven kræver det.

Hvad gør vi for at sikre dine personlige oplysninger?

Vi gør vores yderste for at sikre, at enhver tredjepart, som samarbejder med os med at stille dette website til rådighed for dig eller tage sig af dine bestillinger og forespørgsler, accepterer at beskytte de personlige oplysninger, de får adgang til, når de betjener vores website og besøgende. De medarbejdere, som har brug for dine personlige oplysninger, så de kan yde den nødvendige service, får kun begrænset adgang til dine oplysninger.

Links til andre websites

Vi viser links til andre websites, som vi benytter eller anbefaler. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for andre virksomheders indhold eller politik om personlige oplysninger. Hvis du besøger et andet website, bør du læse deres fortrolighedspolitik og andre politikker.

Ændringer af vores fortrolighedspolitik

Alle ændringer af vores fortrolighedspolitik vil blive beskrevet her.