Vi underviser i Iværksætteri!

Foredrag på Skolen på La Cours Vej

Vi hedder ikke Crowdmade for sjov!

Ud over at det er kunderne der inspirerer til vores designs i vores smykkevirksomhed, så deler vi også knowhow i forhold til at starte egen virksomhed med de danske uddannelsesinstitutioner!

Måden vi gør det på, er ved at involvere børn og unge i alle vores processer!

Vi giver dem lov til at arbejde med vores virksomhed, Crowdmade, som om det er deres egen. Det betyder med andre ord, at de oplever at arbejde med en praksisnær case og lærer alt om skat, moms, design, indkøb, salg, marketing (on- og offline), budgetter og meget mere!

Resultatet!

Når de har været igennem vores iværksætter univers, får vi børn og unge ud på den anden side, der enten er gået i gang med at starte deres eget projekt eller blot har fået et indblik i et entreprenant mindset og et meget større kendskab til iværksætteri og købmandsskab.

En anden vigtig dimension, som de unge mennesker går herfra med, er at de har fået et indblik i, hvad deres interesser og styrker er. Vi lægger også stor vægt på, hvor afgørende et godt team er og fordelen ved at have forskellige kompetencer.

Vi oplever endda, at det giver dem et forspring, når de skal vælge deres kommende uddannelsesretning, samt hvad de skal dyrke noget mere af.

Vi anbefaler forløbet til Folkeskolerne (udskoling). Emnerne vil være tværfaglige og berører flere af læringsmålene fra dansk, matematik og samfundsfag. Ligeledes vil det obligatoriske emne ’Uddannelse og Job’ blive inddraget.

Vi har pakketeret forløbet, således at det er fleksibelt alt, efter hvor meget tid i har sat af til emnet. Det er klart, jo mere tid jo mere fordybelse! I kan blande pakkerne som i ønsker.

Ring eller skriv til os. Vi glæder os til at høre fra jer.

Kærlig hilsen Crowdmade teamet

Hvem er Crowdmade!

Vi er IKKE en helt almindelig smykkevirksomhed.

Hos os er det nemlig vores Crowd, der bestemmer vores designs.

Vi holder ca 4 designkonkurrencer om året, hvor vi inviterer alle med til en kæmpe designfest – og det gode er – at ALLE kan være med. Vi sætter temaet, og herefter sender vores Crowd tegninger eller fotos ind, som de ønsker bliver omdannet til et smykkevedhæng!

Vi lader også vores Crowd bestemme, hvilken idé der er bedst ved en afstemning. Den med flest stemmer – sætter vi i produktion.

Ca 8 uger senere kommer vinder smykket til salg i shoppen, og vinderen modtager naturligvis sit eget smykkevedhæng som gave!

Alle smykkevedhæng laves funktionelt, dvs du kan bruge det enten om armen, i en halskæde eller i ørerne!

Læs mere om Design – by The Crowd her!

Velkommen til Crowdmade

Vi tilbyder flere forskellige pakkeløsninger

 

Pakke 1

Foredrag 1-2 lektioner – Om at finde sit fingeraftryk // Vores baggrund for iværksætteri // Om Crowdmade rejsen, med op- og nedture, kapital indsprøjtning, søvnløse nætter og en tur i pressen. Det er hudløst ærligt og humoristisk.

Og selvfølgelig en snak om hvorfor ‘Iværksætteri på Skoleskemaet’ er en mangelvare?

Pakke 2

Workshops 1: varighed 1 dag – Vi introducerer klassen for alle iværksætter hatte, herunder oprettelse af virksomhedsform, ideudvikling, produktion, prissætning, salg, marketing, budgettering samt sammensætning af teams mm. Eleverne får lov at lave små opgaver og øvelser undervejs, som gerne skulle efterlade dem med endnu mere nysgerrighed for emnet.

Emnerne vil være tværfaglige og berører flere af læringsmålene fra dansk, matematik og samfundsfag. Ligeledes vil det obligatoriske emne ’Uddannelse og Job’ blive inddraget.

Seancen varer ca 6 timer.

Pakke 3

Workshops 2: varighed 3 dage: Vi giver eleverne lov til at afprøve deres evner indenfor opstart af virksomhed. Her får de reelt lov til at praktisere øvelser indenfor alle iværksætter hattene; herunder emner som; oprettelse af cvr nr, E&S, moms, SKAT, budgettering, ideudvikling, produktion, salg, marketing samt sammensætning af teams mm.

Vælger man både workshop 2 og 3, betyder det, at vi sammen igangsætter en ‘real life’ kampagne for Crowdmade, og som de unge mennesker selv administrerer – med os som facilitatorer!

Vi foretrækker at bruge temaer, som omhandler FN’s 17 Verdensmål.

Emnerne vil være tværfaglige og berører flere af læringsmålene fra dansk, matematik og samfundsfag. Ligeledes vil det obligatoriske emne ’Uddannelse og Job’ blive inddraget.

Pakke 4

Workshop 3: varighed 2 x 3 dage – hvis man har bestilt både workshop 2 og 3, er det fordi man har valgt at sætte en real life kampagne igang, hvor man i workshop 3, arbejder med en produktion, som er kommet på lager, hvorfor den nu skal lagerføres, markedsføres og sælges – for real! Igen foretrækker vi at bruge temaer, som omhandler FN’s 17 Verdensmål.

Vi foreslår at der går ca 8-12 uger imellem, så vi kan nå at producere smykkerne!

Emnerne vil være tværfaglige og berører flere af læringsmålene fra dansk, matematik og samfundsfag. Ligeledes vil det obligatoriske emne ’Uddannelse og Job’ blive inddraget.

Too good to go:  Vi ønsker med vores indspark at rejsen fortsætter, hvorfor vi håber at kunne plante et iværksætterfrø og skabe et lokalt ambassadørkorps hos både lærere og elever! Derfor udleverer vi materiale, som kan genbruges enten til en anden årgang eller til et nyt skoleår.

Hvem står bag Crowdmade

Christina Bredgaard

Co-founder

Christina er hende vi sender ud til både foredrag og workshops. Hun er nemlig en erfaren underviser i forvejen, og har undervist både børn og unge i bla International Markedsføring og Entreprenørskab, både på Cph Business, forskellige oplæg på danske folkeskoler samt som foredragsholder ifm Iværksætteri!
Derudover står Christina for den daglige administration af Crowdmade.

Therese Busch

Co-founder

Therese er passiv investor, men deltager gerne i produktudvikling og produktion, da hun har en masse erfaring i både Pandora, H&M, DAY mfl.
Christina og Therese kender hinanden fra dengang det hed IC Companys, hvor de begge sad i InWears ledelsesteam.

Per Meldgaard

Medejer

Per blev vores redningsmand, efter at have startet Crowdmade, uden nogen digital kompetence. Per står for alt digital udvikling og vedholdelse af Crowdmades backend.
Per er en erfaren IT -ekspert, og bla en af drengene, der startede Just-Eat eventyret.

Kontakt os

Du kan enten sende en email til:

christina@crowdmade.dk

eller ringe på:

52 390 490

Du kan også læse mere her:

www.christinabredgaard.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Cph Business Int. Markedsføring

Vores referencer

Christina holdt oplæg for 80 5. klasses elever på Skolen på La Cours vej om iværksætteri tirsdag d. 26. februar 2019. Oplægget handlede om iværksætteri, Christinas egen vej til at blive iværksætter, ideudvikling, eksempler på børn og iværksætteri mm. Oplægget var tilpasset 5 klasses niveau med gode illustrationer i PP undervejs. Christina var hurtig til at spotte de urolige drenge fra starten og inddragede eleverne undervejs i oplægget. Godt og brugbart input til ugerne om innovation.

Anne BirkSkolelærer, Skolen på La Cours Vej på Frederiksberg

Only few have the opportunity to recommend a teacher who is also a coach and a mentor the years following graduation.

I had the pleasure of having Christina’s mentoring during my final months as a student at Copenhagen Business Academy. She has shown great passion about her students and has the ability to connect theory and practice due to her impressive achievements in her career and entrepreneurial endeavors.

Christina has a positive and open mindset which is an important asset working with students and colleagues coming from various backgrounds.

Tarek SlimaniDaværende studerende